Одржувалиште

This page is a translated version of the page Venue and the translation is 27% complete.
Outdated translations are marked like this.

Викиманија ќе се одржи во Центарот „Шератон Монтреал“ (Centre Sheraton Montréal) — хотел со конференциски центар во центарот на Монтреал.

Адреса

1201 Boulevard René-Lévesque O (Булевар Рене-Левек О)
Montréal, QC (Монтреал, Квебек)
H3B 2L7

Plans

Level 4

 


Level 3

 


Level 2

 


Level A

 


Level B

 


Level 7